Laat ik niet te veel vooruit wensen, en iedereen een goed herstel wensen van de festiviteiten gisteren en hedenochtend, ik heb het iig wel nodig. De boys hadden natuurlijk weer veel te veel vuurwerk, wat uiteindelijk, met de hulp van Piet Faas, resulteerde in een brandkorf met daarin alles wat over was, was best leuk.
Niet te veel gegeten en gedronken, alles met mate, alleen mocht ik nachtwaker spelen omdat Leander zijn sleutel niet bij hem had.

Uiteindelijk was het 02.45 toen ik mijn kooi in ging, maar met de kruit en branddampen nog in mijn neus duurde het wel even voordat ik sliep. We hebben allen heerlijk uitgeslapen, wat heet, Daan en Keet liggen nog (te slapen) en dat terwijl ze toch al om 03.15 binnen waren, ach je mag het toch heel de dag vieren, nietwaar?

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello