21 jaar getrouwd Linda en Leo
Jawel, het is weer de 10e van de 10e, vandaag 21 jaar geleden liepen Linda en ik de gehele dag op een wolk, met tussendoor wat ritjes in een antieke witte bak, ik meen dat het een Jaguar was. Ik zie nog het zaaltje (de Olifant) voor me, met een gemeenteambtenaar (ik meen dat het een Ambonees was) die voor het eerst een huwelijk sloot, dus met de nodige kleine versprekingen en vergissinkjes, die het nerveuze ijs snel deed breken!
De foto’s in het park er achter, en later op een andere locatie bij de eenden in het gras, het was een relatief goede dag voor de tijd van het jaar, net als vandaag eigenlijk, vergeet niet, toen vroor het nog in de winters, de seizoenen waren toen nog redelijk voorspelbaar. Het feest was super, maar helaas is de film wat donker geschoten, gelukkig hebben we de foto’s nog ๐Ÿ˜‰

Over foto’s gesproken, omwille van het sentiment na zovele jaren hier een afbeelding van de tijd dat we ons huwelijk wellicht al aan het beramen waren, tenminste ik wel hoor, moet je maar eens kijken wat een plaatje!
We nemen er vanavond 1 of 2, hรจ Lin?
Intussen weet ik ook dat het er meer worden, want ik heb van haar een heerlijke Chimay (75cl ) gehad, jongens, ben morgen ff iets later….;)

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello