Even weinig tijd gehad, dat komt doordat ik na de laatste opwaardering van ome KPN bedroevende snelheden haal op mijn Adsl lijntje.De enige die er eigenlijk werkelijk wat mee opgeschoten is, is Linda, omdat één component (de modem) nu in de kast weggewerkt is, bij het Isra punt.Nadat ik door de standaard vragen heen was, en deze ook voor de zekerheid was nagegaan, was het de beurt aan de KPN monteur, maar omdat de test apparatuur van de KPN het had begeven, werd het later die dag, en moest ik maar afwachten.Helaas had de man na het wisselen van de aderparen de ticket al afgesloten, zodat ik er weer achterheen moest, goh, wat heb ik veel gebeld, ach das waar ook, het ging om de KPN, stom!Uiteindelijk was de uitspraak, jammer maar helaas, het zit waarschijnlijk tussen de kleine centrale in de straat en de Terbregse hoofdcentrale, en helaas hadden ze niemand die deze +/- 3,5 km wilde uitgraven om de aderkabels te controleren.De meeste mensen bij mij in de buurt hebben kabel, dus iets opzetten met meerderen heeft ook weinig nut, dus afwachten, of instappen op een soort van Scarlet abonnement, want met deze snelheden zie ik mezelf niet VOIP ed gebruiken.Ik denk ook dat de KPN zich alleen daarom maar inzet, er moest nl nog het eea aan de centrales gedaan worden, de capaciteit (weet ik inmiddels) was er op veel plaatsen niet, en er moesten nog wat upgrades gedaan, alleen deze helpen mij weer niet.Al met al 2 weken van spanning, doet ie ut of doet ie ut niet, wat helaas minder goed afliep, mijn hoop is nu gevestigd op Xs4All, verzoekje naar de Sales gestuurd of ik op basis van dit alles mee mag liften op de Adsl2+ test, jammerlijk is dan wel dat ik als eerste antwoord krijg dat ik contact moet opnemen met de helpdesk, helaas niet de moeite genomen het hele bericht door te lezen?tja wat wil je hè? we leven nu eenmaal in een hele snelle wereld.Maar als ik dan toevallig naar dat programma van Wendy van Dijk kijk, hoe een zus vol overgave voor haar verstandelijk gehandicapte broer een fiets regelt, dan is het toch even eerder nat dan ze bij het weer aangegeven hadden…

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello