Gisteren zijn we wezen kijken voor een nieuwe auto voor Linda.
De Ford Fiesta die ze nu heeft is inmiddels al 14 jaartjes oud, en ondanks het feit dat hij haar nooit in de steek heeft gelaten, wordt het tijd voor iets anders.
Uit recentelijk onderzoek, en ook volgens een stukje uit de krant, komt Toyota er als beste uit met de Aygo.
Ondanks het feit dat we meer merken wilden bekijken beviel de Aygo van dichtbij best wel, leuk rood karretje, net geen 1000cc, lekker zuinig dus.
Zoals je hier kunt zien werd natuurlijk ook de binnenspeigel op opmaakstand getest.
Wel wordt het wat meer tillen in de kleine ruimte achterin met de boodschappen.
De 2 jaar oude auto moet € 7950 kosten, en na een 1e schatting zou zij (ongezien) tussen de € 200 en € 300 terug krijgen voor haar oude auto.Ondanks het feit dat deze een parkeerschade voorop heeft, is dit natuurlijk behoorlijk aan de magere kant, en zal de verkoopleider maandag as enorm zijn best moeten doen, wil het een deal worden.Wordt vervolgd…


Intussen zijn we wijzer en armer, de 2e hands die we op het oog hadden was gevlogen, de maximum inruil in Ommoord was € 350, en de bijkomende (aflever)kosten waren afgerond net onder de € 1000!
We waren het duidelijk afgeleerd, het kopen van een auto, want om nu een achtste bij te betalen voor het vullen van de diverse reservoirs, neerleggen van de deurmatten, en ietsjes leeg laten lopen van de banden, een 0 km beurt (hoezo hadden ze geen spullen in de fabriek?) nou nee…
Voorlopig alles maar even op een laag pitje, en even wat meer budget voor España binnenkort 😉

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello