UPC, Ziggo, Chello, en ga zo nog maar even door, al deze providers hebben nog al eens problemen met één of meerdere diensten die ze aanbieden, met toenterijd de mooiste beloften.
Ik trap daar voorlopig nog niet in, het rommelt mij teveel in die markt van alles in 1, digitaal zus en weinig betalen  (voor cappy support) zo.
Dus deze jongen ging voor veilig, standaard TV via de Coax, eerst via Eneco, nu aangeboden door UPC, en ADSL via Xs4all (lees KPN natuurlijk) en daar ik nog steeds achter, echter..
Gisterenavond echter zaten we nietsvermoedend rond 22.30 naar een blauw scherm (idd net Windows) te kijken met Geen Signaal.
Dus eerst de kabels checken, daarna de versterker van het signaal, nope, alles goed.
Uiteindelijk onze buurtjes Thea en Bart gevraagd, en ja, ook zei hadden blauw scherm, en lieten ons weten dat zij gezellig boven gingen Internetten, jaja, ook Adsl 😉
Alleen heb ik tot op heden niets, maar dan ook niets terug kunnen vinden over deze storing, ook niet op hun site, slordig, tja als dit al de manier is, dan ga ik zeker niet over op een ander pakket bij deze  kabelBOER!
Linda en ik hebben een Dvd van Hans Liberg opgezet en heerlijk gelachen om zijn muzikaal talent, beter dan al die RTL crap, en ik voorspel je dan ook alvast bij deze dat medio augustus 2009 er in Zevenkamp eo een ware BabyBoom zal zijn, markeer mijn woorden!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello