De hitte doet soms rare dingen met ons, de hoge temperaturen zorgen voor hordes schaars geklede mensen, die er op zich weer voor zorgen dat sommigen het nog warmer krijgeKlef-fiesn, getuige dit bericht bij de Rotterdamse Mentaliteit.
Het overkwam de man hiernaast, na een middag shoppen en slenteren, hield hij het niet meeruit en sloeg de hand aan zichzelf.
Dit schouwspel speelde zich af voor kledingzaak Zara bij de Koopgoot. Geschrokken winkel personeel schakelde de beveiliging in, volgens de beveiligings medewerker van Zara maaktede al wat oudere man ‘een bekende beweging’ met zijn hand in zijn broek, terwijl hij naar binnen keek.

                   KlefFies
Toen hij de man hierop aansprak vluchtte hij in de richting van C&A, alwaar de inmiddels gewaarschuwde politiehem inrekende.Hij schijnt Water en Zeep (ipv Brood) te hebben gekregen, want hij had vast veel schoon te maken.Tja, klinkt wel luchtig, maar je zal er maar met je kinderen langslopen, het moet niet gekker worden, huur een film,het is binnen toch koeler dan buiten!


Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello