Wie kent het niet, HET nummer van Queen dat wederom hoog zal gaan scoren bij de vele Toplijsten rond de feestdagen.En ondanks het feit dat ik wel vaker om me heen hoor dat nu eens een ander nummer de eerste plaats moet innemen, helaas, er is gewoon geen beter nummer, dus moet het gewoon weer 1 worden.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ&ob=av3e]
Ik heb er al heel wat gezien op Youtube, maar die door de Muppets is nieuw voor mij.
Hilarisch om te zien, en terwijl ik daar toch was heb ik er nog twee bijgevonden die apart zijn, is dit nog niet voldoende, kijk dan maar eens hier, er is nog veel meer! Veel luisterplezier!Queen zelf.UC Men’s Octet

The Muppets (inmiddels al razend populair!)

En Rick Miller die de 25 meest vervelende zangers imiteert.

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello