Het verkeer en ik hadden het deze week weer aardig aan de stok.
Waar ik normaal op (heen een klein stukje) de A12 en terug de A4 en de A12 weinig problemen heb, moesten ze me deze week wel hebben, 2 dagen 2 uur over een stuk van iets meer dan 40 km!
Ik heb inmiddels flink wat stukken vangrail gecontroleerd, en de vegetatie aan een nauwkeurige inpectie onderworpen, het lag er allemaal goed bij.
Nou is file rijden nog tot daar aan toe, maar als je dan ook nog te pas en onpas uit moet kijken voor bombastische MVP’s, SUV’s, ATV’s die zich veilig en sterker wanen in hun botsauto’s, dan ga ik toch met een wat minder relaxed gevoel de file in.
Getuige gisteren in Zevenhuizen (hoog gehalte Bombasten) waar een vrouw op het laatste moment op haar rem ging toen een moeder met kind overstak.

Ze verblikte of verbloosde niet, en reed nadat moeder en kind aan de overkant waren met een strak gezicht door. Ikzelf en de man achter mij spraken de dame geruststellend toe, het mens was zich rot geschrokken.
Helaas zie ik het bijna iedere dag gebeuren, niet oplettende, danwel telefonerende, vaak dames, voorbij raggen, en door de (vaak optisch) bredere auto mij en anderen in lastige posties manouvrerend.
Iedere ochtend bij de scholen lijkt het wel een samenkomen van vroege terreinrijders, ik erger me daar aan, maar eigenlijk nog erger erger ik mij er aan dat ik me hier nog door laat ergeren.

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello