In tegenstelling tot sommige overheidsinstellingen (lees vooral OV Chipkaart) springt er af en toe een bedrijf uit, dat wel aan klantentevredenheid doet.
Duim OmhoogZo hebben wij helaas wederom (flinke) roestvorming op onze doucheradiateur, en eigenlijk hebben we hem in verhouding nog maar net.
Na 2 e-mail berichten, waarin we het bewijs van aanschaf en foto’s van de radiateur en douche zelf hebben gestuurd staat er deze week een nieuwe klaar, goed gedaan SaniDump!
Daarnaast had Linda bij de Hema een doorlopende reisverzekering afgesloten, 1e jaar gratis, en zo zouden we van onze dure doorlopende bij de Postbank af zijn, want die zouden hun afzeggen voor ons.
Krijgen we toch een nota dat de verzekering bij de Postbank stilzwijgend verlengd is.
Ook hier na één e-mail, de reactie van de HEMA;
"Op 12 maart 2009 hebben wij een e-mail ontvangen inzake de opzegging van uw Doorlopende reisverzekering bij de ING Bank. Wij zijn in gebreke gebleven de verzekering tijdig op te zeggen.
Hiervoor bieden wij onze welgemeende excuses aan.
Wij verzoeken u een kopiepolis van de ING Bank op te sturen zodat wij de basispremie en het verschil in premie van de Annuleringsdekking kunnen terugboeken."
Ze bestaan nog,SaniDumpenSaniDump een dikke pluim!
Wel weer jammer dat ik op verschillende plekken, waaronder bij de Consumentenbond al gestemd heb.

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello