Vandaag zijn we voor het eerst bij Leander op bezoek gegaan sinds zijn opname afgelopen Dinsdag. B. en N. hadden dienst, en wij werden ontvangen met een tafel vol met koek en taart.
De 2 dames in het midden zijn de moeder en oma van S. die gelijk met Leander is opgenomen.
De begeleiders en de school zijn goed over hem te spreken, hij past goed in de groep, en laat iedereen alle hoeken van zijn Xbox zien!
Tijdens de koffie moest er dan ook herhaaldelijk uitleg gegeven worden aan de oudere garde, getuige deze foto,Linda zat lekker rustig te lezen, S. en K. zaten met B. en N.  te Xboxen, en Leander waseven aan het Msn’n en worstelpartijen te bekijken via YouTube.
Leander moest even wennen aan het feit dat wij er waren, en we hebben hem in het begin maar even achter de PC gelaten, want aan zijn stilte merkten we wel dat hij door onze komst even direc geconfronteerd werd met het feit dat hij niet thuis was, en ook (nog) niet mee terug kon.
Gelukkig mag hij wel komende weekeinde en die daarna even naar huis, wel zo fijn met zijn verjaardag!
We zijn met z’n 3’n even naar Zandvoort gegaan, heerlijke zon, net iets te veel wind, en herkenden alles nog van een uitje 2 jaar geleden.
Na een hapje en wat wandelden door de straten en langs de boulevard moesten we natuurlijk ook nog even naar het circuit,waar ik van Leander deze vette kar moest vastleggen, ik weet het Lee, eigenlijk mocht het niet, maar zo kan je je vrinden hem ook laten zien. Helaas was er maar 1 race te aanschouwen en zijn we weer richting het park gegaan.
Daar hebben we nog even in het park de paarden bezocht, iets waar Leander niets van wil weten, is vast niet cool.
Eenmaal in de Aster hebben we met M. en T. (de begeleidsters voor de middag en avond) nog wat zitten babbelen en wat koffie gedronken.
Leander was weer stil toen we vertrokken, kop op kerel, het is zo weer woensdag, dan komen we weer, en vrijdagmiddag kom ik je ophalen, succes maatje!
Ps; voor hen die dit lezen een nog een leuk kaartje hebben liggen; hij is 21 maart jarig…


adres = Aster Rood, Spieringweg 801, 2142 ED Cruquius.

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello