Jawel, Leander zit inmiddels al weer in zijn 10e week bij de Cruquiushoeve.
Alhoewel hij het inmiddels redelijk beu is, past hij steeds beter in de groep, en doet veel meer mee met bepaalde activiteiten dan in het begin.
Intussen heeft hij naast alle herrie zaken die hij al had nu ook de beschikking over een gitaar, nu moet hij alleen nog leren spelen op dat ding, ik weet eigenlijk niet van wie hij daar les krijgt.
Gedurende de laatste weken is Leander redelijk wat thuis geweest, vooral tijdens de paasdagen en pinksteren, en het viel hem dan ook steeds zwaarder terug te gaan.
Maar zoals gezegd, ondanks alles doet hij het binnen de groep steeds beter.
Intussen is er een jongen van 15 bij, die nog niet aanvalsvrij is, en een dame van 17.
Eigenlijk is zoals ik het nu bekijk Leander de enige die aanvalsvrij is, op zijn opstijgend gevoel na, dat ook steeds minder wordt.
Intussen zijn er ook 2 dames weg, de 2e en vrouwelijke benjamin van 9 zal absoluut opgelucht zijn, want ieder afscheid van haar moeder en oma ging gepaard met fikse huilbuien, succes S. in je verdere leven!
Morgen gaan wij Leander weer ophalen, en hebben dan ook een geprek met de Neuroloog. Dit in de vooravond van het gesprek wat men daar ondelring met elkaar heeft samen met Daniƫlle, zijn Mentor van zijn eigen school.
Dit had eigenlijk op de 20e moeten gebeuren, maar is verschoven naar de 27e, helaas.
Alles zo achter elkaar zettende gokken we op het ontslag van Leander, zeer binnenkort.
Dat wordt afwachten en duimen morgen, wordt vervolgd!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello