Eigenlijk had ik me voorgenomen het niet te doen, maar ik moet nu eenmaal per dag aan mijn uren intikken komen.

Vanavond zijn we bij Leander langs geweest, en vielen midden in het diner, dus dan maar even zijn kamer opgeruimd, wat overigens meeviel.
Hij had al aardig wat kaarten gehad, maar is nog niet koploper 😉 iedereen bij deze bedankt!
Leander was al wel klaar met eten, en kwam direct zijn vroege verjaarscadeau incasseren, Smackdown vs Raw 2008, een Xbox360 worstelspel, ach…
Ik had ook nog op het WWW 2 uitzendingen via de amerikaanse TV uitgezonden WWE gevonden, dus hij kan zich voorlopig verkneukelen.
Intussen lijken de ‘aura’s’ minder te worden, en zijn medicatie is gisteren voor de 2e keer verlaagd, nu nog 1 pil s’ochtend en 1 s’avonds.
Hij vraagt wat meer, en komt soms ook zelf met zaken aan, prima Lee!
Na een 1e week van wennen aan de regels, zijn ze nu ietsjes bijgesteld, en mag Leander nu, maandag, dinsdag en woensdag naar de fitness, mooi zo!

Ook Maranka en haar moeder waren aanwezig, zij zit er al meer dan 5 weken, en is het goed zat, of zat ze aan haar lover in Australië te denken?
Niemand heeft het echt naar zijn/haar zin, maar ik had wel de indruk dat ze met elkaar in ieder geval lol hebben.
Dus nu op naar vrijdagmiddag, ik haal Leander dan om 15.30 op, en kan hij eindelijk weer 2 dagen en nachten in zijn eigen kamertje bivakkeren, naja, van wat er van over is dan hè.
En terwijl ik de laatste letters intik zit Tommy te mauwen vanuit de kamer van Leander, hij snapt het nog steeds niet en houdt nog steed braaf de wacht in de kamer tot hij terugkomt…..

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello