Gisterenavond hebben we Leander weer naar de Cruquiushoeve gebracht.
Leander was stil, alweer gewend aan thuis en de vrijheid die hij weer even had.
Om je een idee te geven hoe het er daar aan toe gaat laat ik je eerst zijn kamer zien, op zich een aardige kamer die je geheel naar eigen believen in mag richten, zolang je maar buddies gebruikt op de muur 😉
Het is moeilijk te zien, maar Leander heeft al aardig wat kaarten ontvangen van jullie allen, ennu, niet vergeten hij is vrijdag jarig!
In de linkerhoek naast de kast staat de installatie waarmee de nachtportier de aanwezigen in de gaten houdt.
Het is een simpele kamer, met alleen het meest noodzakelijke er in, eigenlijk alleen om te slapen, want over het algemeen zitten ze in de kamer, om zo het groepsgebeuren te bevorderen.
In de ‘huiskamer’ hangt een Billboard met degenen die de ochtend- en middag/avond dienst hebben, en wat de activiteiten zijn van die dag.
Vrijwel iedereen zijn/haar foto is er op te zien, alleen B. was bang dat hij ontdekt zou worden, als zijn foto opgehangen zou worden 😉
Het zit gedeelte bij de TV wordt vooral gebruikt om te Xboxen, waar Maranka niet echt blij mee is, want per slot van rekening is er bijna ieder half uur wel een soap, toch? Nr 23 is haar broertje, die toegaf haar best wel te missen thuis, en andersom, en de dame achterin is K. moegestreden van een potje tafelvoetbal met B. (die verloor).
Dat er ook wel gelachten wordt, vooral als de ouders er bij zijn zien je hier naast, waar het precies over ging weet ik niet meer, maar Leander had het duidelijk naar zijn zin.
En zo te zien was Maranka het lijdend voorwerp.
Nog 3 daagjes kerel, nog even volhouden, en dan gaan we samen onze verjaardag vieren!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello