JA hoor, dachten we net af te zijn van die herriebakken, verzint de één of ander dat op het braakliggend terrein van Nesselande wel eens een rally verreden kan worden…zo begon het:"Kun je op het zand in Nesselande niet eens een dagje terrein rijden organiseren? Dan gebeurt daar ook weer eens wat" vroeg beleidsmedewerker sport Maris Uitbeijerse van de deel- gemeente Prins Alexander aan William Paay van Sport en Recreatie. Ze kwam op het idee toen ze bij een sport- manifestatie in Ommoord Paay zag komen aanrijden met een enorme fourwheeldrive, die nogal hoog op zijn wielen stond.

                         De racers gaan compleet uit hun dak!
Paay verwacht zondag bij een beetje mooi weer ongeveer honderd deelnemers. niet alleen in echte terreinwagens, die op een trailer worden aangevoerd, maar ook van rijders in SUV’s (Sports Utility Vehicles). Deze auto’s met aandrijving op vier wielen hebben weliswaar geen extra terreinversnelling, maar de bestuurders ervan kunnen op het parcours in Nesselande uitstekend terecht om eens met hun auto ’te spelen’.Om de jeugd die met hun ouders meekomt bezig te houden, heeft Paay collega Marco Nijssen ingeschakeld. Voor de kleintjes staat er een luchtkussen. De wat oudere jeugd kan meedoen aan een toernooi in de pannakooi of vijf tegen vijf spelen binnen de voetbalboarding.


Waar heb ik me zeep nou laten vallen?

Als ze nu eens die vaders en moeders met die oversized blitsbakken, die in Nesselande en Zevenhuzien de boel normaal al onveilig maken bij dat kussen neerzetten.En dan gaan de kinderen racen, met veel minder herrie en vervuiling en véél meer plezier, getuige bovenstaande…Dus mensen as zondag is het dan zo ver, op de dag dat Daniël zijn verjaardag viert, komen ze speciaal voor hem brullen….

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello