Gisteren aan het einde van de middag viel het me ineens op, op mijn Webmail bij XS4ALL zag ik een email van de abuse afdeling, en dat beloofd vrijwel nooit iets goeds.
Inderdaad, men had vanaf mijn Internet adres opgemerkt dat er spam vandaan zou komen, maar aangezien ik nooit zomaar iets weggeef moest ik eerst zelf de zaak onderzoeken.
Volgens hen had een Trojan bezit genomen van één of meerdere PC’s, maar daar was ik al snel achter, alleen de PC van Leander was aangeweest die dag, en was dus de veroorzaker!
Vrij snel had ik de kelerelijer van een k*t programma gevonden, want laten we wel wezen, het zijn allemaal low-life figuren die dit soort shit maken.
Afijn, dus gisterenavond geen VPN contact met de zaak kunnen maken, en vanavond nog steeds niet, de helpdesken bij XS4ALL zijn (al enige tijd) overbezet, en mijn replies op de abuse e-mail worden niet beantwoord.
Men moet tot in detail weten wat ik allemaal gedaan heb, houdt nou toch eens op mensen, er stond 1 PC aan, daar heb ik de Trojan verwijderd, en nog wil men dat ik alle PC’s in veilige modus start, 3 door hun aangewezen programma’s start, waarvan 1 site notebene onbereikbaar is, en dan precies laat weten wat het was.
Halloho, het is al weg, stug gedoe allemaal, ik had vele jaren niets te klagen, maar momenteel wordt ik het goed beu, geen VPN, geen nieuwsgroepen, en geen FTD, alleen e-mail.
XS4ALL, dit moet echt (ver)beter(en), dit is er dan ook mede de reden van dat ik niet in staat ben een ludiek plaatje bij dit stukje te zetten, het is toch leuker als je jezelf off-line gooit dan een ander…


Gelukkig is inmiddels de zaak weer hersteld….

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello