Dat tegenover elke tegenvaller weer een meevaller staat, lijkt alleen maar een afgezwakte aanpassing van wat Cruijff ooit eens riep, maar is eigenlijk datgene dat ons in balans houdt.
Je verliest je sleutels, maar wint een prijsje, je hebt gewoon wat algemene tegenslag, en krijgt opslag.
Zo leek het bij ons ook even, eind december met het Kaatje een platte gereden, € 83 voor een bandje, pas geleden onze trouwe Nilfisk stuk € 183 voor een Hetty.
Al met al geen rampen, maar wel zonde.
Toen Linda pas geleden een stukje in het CNV magazine las dat mijn CNV kaart ook een CountDown kaart bleek te zijn, en daar zit qua CNV dan weer wel muziek in!
Je krijgt op vele zaken korting, zoals in ons geval dus bij KwikFit en de HandyMan!
Handyman gaf ons netjes 10% cash terug, en omdat we wat laat aan de bel trokken geeft KwikFit ipv 20% korting, tegoedbonnen, dus eigenlijk een bruto uitkering.
Klein onbeschreven onderdeel dat een meevaller soms wat tegen kan vallen zeg maar.
Evengoed is dit ongeveer bij elkaar goed voor zeg maar € 35, en als UPC mij dan ook nog een ongeldig in rekening gebracht starttarief crediteert van € 0,09, dan lijkt alles weer ok.
Maar dan blijkt bij nadere inspectie dat deze kortingen in 2011 niet meer spelen, je moet deze CountDown kaart nu eerst, wel via de CNV voor een gereduceerd ( € 7,50) tarief te moeten kopen.
Tja, overal wordt bezuinigd, wat dat aangaat wordt het ook spannend midden deze maand wat de nieuwe RotterdamPas ons gaat brengen.

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello