Het is de laatste tijd al wat vaker in het nieuws geweest, de (vertragingen van digitale) signalen.
Zo overkwam het ons afgelopen Zaterdag ook, toen Duitsland tegen Argentinië moest spelen.
Analoog naar DigitaalWe waren bijeen met 2 oud collega’s van Datapoint en hun vrouwen, en moesten omwille van de regen (n.b. in Zeeland, waar statistisch de minste regen valt) naar binnen om de wedstrijd te bekijken.
De 1e snelle actie die tot een doelpunt leide werd ongeveer 2 seconden eerder voorafgegaan door een paar schreeuwen achter het plaatsje waar wij zaten.
VuvuzelaEnigzins afgeleid ondergingen wij dit 1e doelpunt gelaten, want, wat was er achter ons gebeurd, dat kon veel belangrijker zijn, toch?
Het bleek dat op die plaats een aantal Duitsers stonden met een camper, met, je raad het vast al, de radio aan!
Op de één of andere manier was er vanaf dat moment niet zoveel meer aan, want bij iedere potentieële actie die we rond de 16 zagen hielden we onze adem in, aangezien onze Duitse buren zouden verraden of het wat zou worden.
Maar goed, het was wel Duitsland, dus altijd minder dan onze Hollandse boys.
Zit ik dus gisterenavond vol overgave te kijken naar de inleiding van de 1e goal, en nog voordat ik goed en wel door heb wat er gebeurd, zitten er al een flink aantal buren te schreeuwen, waarna, inderdaad, 1 à 2 seconden later ook bij mij de goal valt.
Nee, dit keer was het geen radio, maar blijkt nu dat ik op mijn rijtje bijna de enige ben met digitale TV van (in ons gebied) UPC.
Beetje dubbele belevenis, wel de spannende inleiding, maar eigenlijk al weten dat hij zit, daardoor let je wel beter op.
Heb vandaag voor Zondag met de buren afgesproken dat ze allemaal 2 seconden wachten voordat ze gaan juichen 😉

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello