Gisteren zijn we eindelijk na 8 maanden wachten ons nieuwe douchescherm wezen halen in Sliedrecht bij Sanidump, er waren problemen met de Italiaanse leverancier, die nu eindelijk opgelost zijn.
Op weg naar waren we op de A20 en gelijk daarna de A16 (voor de brug nog) getuige van 2 ongelukken, de laatste zelfs met de inzet van de TraumaHelicopter!
Op de terugweg zijn we nog even naar de Draaiorgeldag in Dordrecht gegaan, het was per slot van rekening al weer een tijdje geleden dat we daar geweest waren.
De Dordtse draaiorgelbouwer Gijs Stal had 29 orgels uit binnen- en buitenland naar de stad gehaald, van klein tot heel imposant groot.
Het is was een heerlijk warme dag met allemaal relaxte mensen om ons heen, naast de draaiorgels hebben we het oude karakter van de vele kleine leuke winkeltjes op ons in laten werken.
Als klap op de vuurpijl liepen we door de Voorstraat waar Linda de sexshop Climax opviel, de zaak van  Raymon die we al een aantal keren op Vilanova hadden ontmoet.
Met stoute schoenen aan gingen we naar binnen, en jawel hoor, het was hem, en hebben we op het laatst nog honderd uit staan te kletsen met hem, over vnl de vakanties!
Hierdoor hebben we ons ook nog op die heerlijk warme dag moeten haasten om Leanders zijn nieuwe (2e hands) fiets op te halen.
Al met al een welbestede dag…

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello