Eregisteren ging Leander met de zwemploeg op weg naar hun jaarlijks uitstapje naar:

Daar Kikker je van op

de avond ervoor was hij druk bezig, hij keek er echt naar uit.
Helaas werden we gisterenavond laat gebeld door de begeleiders dat hij zijn hoofd flink gestoten had op de glijbaan, mogelijk als gevolg van een lichte absentie, maar daarna zeker gevolgd door een absentie.
Wat bleek, door al dat gespetter en gekkigheid was hij z’n medicijnen vergeten in te nemen, zonde.
Met wat info en wat te doen als aan de begeleiders, gaf Leander aan toch te willen blijven, afgesproken dat ze het aan zouden kijken, maar helaas, rond 22.30 kregen we nog een belletje of we hem op wilden halen, ze vertrouwden het niet.
Ik nam nog een laatste slokje van mijn 2e biertje en we vertrokken, om na een paar kilometer in te rijden op een fuik bij de rotonde richting Zevenhuizen, alcoholcontrole!
Ik werd netjes te woord gestaan door de dame, bla bla bla, "heeft u gedronken?", en aangezien ik me goed voelde antwoorde ik natuurlijk, "Ja, 2 biertjes!"

Pijpje op dat wordt Blazen

Nu weet ik niet of jullie die programma’s wel eens zien, mbt dat pijpje blazen, maar wat een kul zeg (of was het de dame die me stimuleerde?) dat stelt niks voor, ik kon er zo nog een paar erna volblazen, piece of cake.

        Pijpje op dat wordt blazen

FF wachtuh….Potver, de P van Prima!
Later bleek ons nog een verrassing, want, de A44 was afgezet, normaal is de oriëntatie wel in orde, maar zo tegen de nacht wordt het minder.
Na flink omrijden kwamen we dan eindelijk aan, en waren we om 0.30uur weer thuis!
Met op de terugweg…weer de alcohol controle, ik weet niet of ze me herkenden, of dat ze het zat waren, maar toen ik klaar stond voor, hielden ze er mee op!
Linda heeft hem net weer teruggebracht, ik was te kapo van het late naar bed gaan en slecht slapen, o, ja, das waar ook, tis Vaderdag….

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello