Maandag 17 oktober 2005, 11:30 – E-mailen is slecht voor de lijn, stellen Britse gezondheid deskundigen.
Liepen mensen vroeger nog naar het bureau van hun collega om te roddelen, nu sturen ze een e-mail.
De organisatie Sport England organiseert daarom een Email-Free Friday, zo meldt de Britse zondagskrant The Observer.
Een dergelijke e-mailvrije dag moet ertoe leiden dat werknemers meer gaan bewegen”Door de explosie van e-mail zijn we miljoenen uren aan beweging kwijtgeraakt”, stelt dokter Dorian Dugmore. “We moeten de luie gewoontes van mensen veranderen.”Bij het bedrijf Phone 4u is het al verboden om e-mail te gebruiken voor contact met andere mensen in het kantoor. Ok, een beetje late reactie van mijn kant, maar ik had dan ook (bedenk)tijd nodig.
Hevig geschrokken van dit allesheb ik van mijn kant uit solidariteitsoverwegingen de volgende zaken  thuisper direct doorgevoerd:
-Ik ben op een dunner lettertype overgegaan.
-Ik beweeg meer met mijn vingers tussen de woorden.

   Pigs wil Fly 😉
-Ik maak express mir foutun in mijn tekst, die ik dan moet verbeteren.
-Ik vergeet steevast mijn DvD’s van beneden mee te nemen.
-De printer staat nu een meter verder.
-Als fav MP3 , het Wilhelmus, moet dus om de klipklap in de houding.

Verdere aanpassingen komen als blijkt dat dit toch niet voldoende is!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello