Knal ze!Knal ze!

Ja idd, het einde van het huidige jaar nadert al weer in ras tempo.
En alhoewel ik bij een flink aantal van jullie al vaker het beste in gedachte heb gehad, is het over het algemeen pas rond deze tijd dat het gemakkelijker geacepteerd wordt als je het ook uitroept, dus grijp ik mijn kans!

En om mijn goede bedoelingen extra te onderstrepen stel ik dan ook voor; print uit deze log, knip beide zijden uit, en op 31/12 de fik er in!
Dat is mijn virtuele cadeau aan jullie, digitale rotjes, minder kans op ellende iig, want;

Je bent stout als je je vuurwerk te lang vashoudt!
Een aap, als je het na het weggooien weer opraapt!
Een geit als je het naar anderen smijt!
Een koe als je betaald te veel duku!
Oerstom als je de boel ombouwt naar een Vuurwerk Bom!

Per slot van rekening is het vuurwerk altijd kleurrijker (niet persΓ© groen natuurlijk) aan de overkant, en daar zal je me dan ook aantreffen tijdens de jaarwisseling, in de buurt van degene die er een maandsalaris of meer tegenaan heeft gegooid, want al vind ik het nog zo mooi, het is zo ontzettend zonde van het vele geld, alles met mate…

Voor de rest veel plezier met de festiviteiten.

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello