Beste lezers,
Naast een aantal van jullie heeft ook Weblog.Nl besloten het nieuwe jaar met een goed voornemen te beginnen.
Zo kreeg ik vandaag een schrijven dat men de voorwaarden aangepast had, en dat men mij dit weken terug in een e-mail had laten weten, NIET!
Of ik de code in mijn typelist wilde verwijderen, waarin ik de herkomst zou verhullen van mijn Blog, tuurlijk, niemand heeft door dat ik bij Weblog.Nl zit…
In het begin heeft men naarstig gezocht naar tegenmaatregelen via de Weblog zelf, wat maar niet lukte, het zat ze toen klaarblijkelijk zo hoog dat ze (met juristen?) maanden hebben zitten broeden op hoe de algemene voorwaarden te veranderen, alsof dat niets kost!

[Vingertje]In Artikel 5, paragraaf 4, lid j valt te lezen dat "het al dan niet via een technische maatregel verhullen van de herkomst, en/of de werking beperken of onmogelijk maken, en/of de toegang onmogelijk maken, van enige door Web-log.nl op de Weblogs of de Website geplaatste materialen, niet is toegestaan."[/Vingertje]

Als ik dit zo lees dan hebben ze er en/of een politiemedewerker, en/of een advocaat, en/of een officer van justitie op gezet, want na de vele uitglijers van het OM zit ook ieder process-verbaal vol met de en/of’s, zodat en/of iemand een taakstraf krijgt, en/of achter de tralies komt.

Het gaat weer om de centen, tuurlijk een gratis dienst moet ergens zijn geld vandaan halen, maar dit ziet er vind ik gewoon niet uit, en het begin van de laatst geschreven Blog start wel erg laag.
Toen men dit in juli introduceerde was er een ware rel, maar men bleef bij het standpunt dat het zo moest, en bovenaan de pagina.
Het is dan ook met tegenzin dat ik het verwijder, en heb ze dit ook laten weten, waarom flikkeren ze dat niet gewoon in een zijkolom!?
Bij deze voeg ik dan ook vast een aantal alternatieven toe aan deze Blog, want adverteren moet!

Hint: Heb je FireFox naast Internet Explorer, start deze dan, zie je direct wat voor gebroddel het is, want dan zie je de advertenties niet 😉
Ik vrees dat het tijd wordt om eens om me heen te kijken naar de alternatieven die er op dit moment zijn.
Aan jullie de vraag wat je van de nieuwe kop vindt, ik maak daar vandaag of morgen een polletje over.

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello