Sinds vandaag ineens geen tijdlijn, instellingen, vind ik leuks, en erger nog geen onderhoud op mijn (admin) pagina’s, na het inloggen een mooi wit scherm!
Vroeger zagen we dat regelmatig in boekwerken (this page intentionally left blank) maar op de computer is dat minder leuk.
En dan begint de dag totaal anders dan gepland, zoeken, testen, proberen, met uiteindelijk de conclusie; geen enkele oplossing op het wereldwijde web werkt, bekijk het maar!
Maar zo zijn we natuurlijk niet getrouwd….
Uiteindelijk toch maar 2x een support ticket verstuurd in de hoop dat ze deze snel oppakken.
Het gaat hier dus om de beruchte White Screen of Death, iets dat al jarenlang aan de gang is, en nog steeds slachtoffers maakt.
Gek genoeg, als je de bron opvraagt in Chrome of Firefox, dan is de gehele pagina er gewoon, alleen je krijgt dus niets te zien.
Andere gebruikers, zoals de vrouw, geen probleem, dus een profielkwestie.
We gaan dus in de wachtkamer van Facebook plaatsnemen, daar was ik al eens, en in het gunstigste geval duurt het een paar dagen, zucht.

Dingen die je kunt doen, maar meestal totaal geen nut hebben, en toch overal genoemd worden zijn;
Caches leegmaken, Historie, Cookies, noem maar op, AV scanners (hoe verzinnen ze het) zeker als op dezelfde hardware een andere gebruikersaccount wel werkt.

Het enige wat je in de tussentijd kan doen is naar de business pagina gaan (https://business.facebook.com/) als je toevallig net als ik Admin bent van 1 of meer (bedrijfs)pagina’s of daar een account aanmaken, ga ik hier niet uit de doeken doen, daar is zat over te vinden..

Zodra mijn scherm weer gevuld wordt met data (heb al met Stylish een donker thema gekozen, want ik werd gek van al dat wit) hoop ik hier te kunnen vertellen wat er aan de hand was in de hoop andere dolende gebruikers te kunnen helpen.
Tik, tik, tik, tik…

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello