Gisteren was het dan zo ver, Rob en ik gingen richting de Kuip, tenminste, na ons eerst kapot gezocht te hebben op een NS verbinding van de Alexanderpolder naar station Stadion, want wat bleek die route zit helemaal niet in de NS planner!
          2         –        0
Na kaartjes gekocht te hebben, eenmaal op het spoor kwam de trein direct al en ook aansluitend (na de overstap op Centraal) kwam het precies uit, het kan dus wel bij het openbaar vervoer! De aangekondige verscherpte controles op indentieteitskaarten bleef uit, waardoor het lekker doorstroomde. Na een zak heerlijke friet namen we plaats op Y2 achter de goal.

Toen bleek dat Timmer de 1e helft aan onze kan stond had ik al een voorgevoel dat wij van dichtbij geen goals gingen zien, gezien het spelverloop tegen Utrecht, wat helaas uitkwam, dus moeten jullie het met deze magere afbeelding doen.

Gelukkig vielen de buien mee, en heb ik maar 1 keer mijn vuilniszak aan hoeven doen.
Zoals altijd zaten er een paar ‘beginners’ tussen die dachten een paraplu op te moeten doen, maar na een duidelijk Rotterdams "Inklappen maat" was dit snel verleden tijd.
Ook omdat er een aantal veel te lang bleef staan bij spannende momenten kreeg mijn kreet "Oude mensen" al snel gehoor, en ging men weer vlot zitten, beter voor het zicht en de ietwat stroeve en kouwe knieën 😉
Al met al weer eens een fijne beleving met Rob zo’n avond bij ons cluppie, AD nog bedankt voor de kaarten hè!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello