Even (op maar 1 dag) wat nieuws van vandaag opdat je je niet zo alleen voelt als ut kreng (in de volksmond PC) weer eens niet doet wat je hem opdraagt.
Zo maar even een greep uit het nieuws van vandaag, waar gaat het allemaal heen met die ICT…

Stan mAzor, mede-uitvinder moderne pc verontschuldigt zich Een van de architecten van Intel’s eerste cpu, de Intel 4004, heeft zich verontschuldigd voor zijn werk. Hij noemt computers ‘veel te ingewikkeld om te gebruiken’en niet aansluiten bij wat er in de echte wereld gebeurt.

Klopt, het is allemaal nep, gewoon een overdosis aan nullen en ene’n!

ATI’s R600 op laatste moment vertraagdWat er precies aan de hand is weet niemand, maar de aangekondigde lancering van ATI’s R600 op 12 maart is voorlopig uitgesteld. AMD weet niet meer te zeggen dan dat de lancering niet zal plaatsvinden voor het tweede kwartaal.

Gek wordt je van die wedloop tussen de ATI en nVIDIA videokaarten, 2 kampen die ook op diverseforums naar elkaar gooien met van alles en nog wat, zo van, die van mij is sneller.Ze hadden het beter MachoKaarten kunnen noemen…

Bill Gates ontkent problemen met VistaBG vindt Vista een groot succes. Hij spreekt daarmee zijn CEO Steve Ballmer tegen die vorige week toegaf dat de verkoop van het nieuwe besturingssysteem flink tegenvalt. De verkoop van Vista lag in de eerste week na lancering bijna 60 procent lager dan van voorganger XP…

Persoonlijk vind ik dit niet raar, enerzijds waren er al heel snel allerlei codegeneratoren en andere hacks te krijgen voor Vista dan toen XP werd gelanceerd.Daarnaast moet je voor een beetje Vista PC behoorlijk in den buidel tasten, voor mij voorlopig absoluut een NoGo!

Microsoft belooft om Xbox 360 niet te laten vallenDe topbaas van Microsoft Game Studios, heeft publiekelijk aan alle eigenaren van een Xbox 360 de belofte gedaan dat Microsoft niet de next-gen console laat vallen zoals het heeft gedaan met zijn voorganger de Xbox.

Vandaar dat die dingen zo snel kapot gaan, er zit een schijf in en die kan daar niet tegen!

Platencontract nabij voor Nederlandse YouTube-zangeresNog geen half jaar nadat ze zich inschreef op YouTube trekken platenmaatschappijen internationaal aan een 18-jarige Arnhemse om met haar een platencontract te tekenen. Bij RTL’s talentenjacht ‘Popstars, The Rivals’ kwam ze niet door de voorrondes.

Er zit een muziek(k)ant in ons allemaal, alleen hadden we tot dusverre nog geen protomotie, of we moesten dit doen via een veelal dure oplossing, eat your heart out HenkJan(X)!

Krijgt de PS III videodownloads? In een interview heeft Sony-topman Phil Harrison zich laten ontvallen dat de PlayStation 3 zijn eigen videodownloaddienst gaat krijgen. Volgens hem is dat ook de grote reden dat de PlayStation 3 van een harde schijf is voorzien.

Ik zou zeggen een Karaoke setje er op, opnemen en versturen naar YouSony. wellicht dat er voor jouook een contractje inzit?

Ik ben blij dat ik het zakelijk allemaal nog kan bijhouden, want het is een gekte op de PC’s enhet daarbij inmiddels onlosmakelijke wereldwijde WEB, ik zie hierdoor soms door de webben de natuurniet meer, maar dat kan deels te maken hebben met het feit dat ik er af en toe wat lang achter zit ๐Ÿ˜‰
En dan blijkt nog dat mijn oudste zoon net thuis komt met de nieuwe Xbox360, intussen zijn derde keer salaris wat vakkundig wordt verbrast….ach..                               (Bron PCM Web)

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello