Afgelopen vrijdag waren we allemaal mooi op tijd, zo ook de files rondom Utrecht, want wat was er gebeurd?
Linda had ingeschreven voor het zgn Mystery Weekend bij Centerparcs; je schrijft je voor rond de € 200 in, en daar waar plek over is ga je heen, in ons geval Huttenheugte bij Dalen (in Drente).
Dat was dan ook net het park dat we juist hadden opgegeven bij de opmerkingen als liever niet, gezien de afstand.Achteraf viel het wel mee, 2.5 uur heen en 1.45 terug, en heerlijk weer!Het bleek een 8 persoons huisje, met dubbele badkamer, en lekker ruim!
Dat gold ook voor het park, want bij aankomst bleek dat we nog eens 10 min (rustig aan) moesten rijden, om uiteindelijk bij ons huisje terecht te komen.
Iedereen hielp netjes met uitpakken en inruimen, en bij aankomst bleek dat ze ook netjes rekening hadden gehouden met de plaatsing; links naast ons zaten 7 meiden, in de leeftijd 16 a 17, en rechts naast ons 7 jongens, ook van 16 a 17. We waren gewaarschuwd!
En idd de dames hadden vrijdagavond een heuse lingerie ren manifestatie volgens Daniel, ikzelf heb dit niet mogen aanschouwen.
En zaterdag op zondag liepen die 7 gasten achter ons huisje gedreven door de alcohol (en de mogelijk vervelende nasmaak van het EK) nog te voetballen rond 05.00 uur, maar ook dit heb ik niet meegekregen (Linda wel) daar ik om andere redenen al in een ander vertrek sliep.
Zaterdag zijn we onder een stralende zon naar het Noorder Dierenpark afgereisd.Eerst hebben we het nu nog vrij kleine nieuwe gedeelte bezocht, om daarna via de luchtbrug het oude gedeelte in het centrum te bezoeken.
Het meeste kende ik nog van jaren terug, toen we er met de toen nog kleine kids heen gingen, zoals;

             de vlindertuin             het bavianeneiland      voeren van de giraffen
Allemaal heel leuk om weer (met de kids) terug te zien, vooral het feit dat er zo veel jong spul geboren was maakte het apart, zoals daar waren de;

Olifant                            Nijlpaard                         Zeeleeuw

Bij thuiskomst was het nog steeds heerlijk weer en hebben we lekker zitten BBQ’n, om rond 20.30 naar het centrum van het park te gaan voor de vertoning van Nederland-Rusland.
Door wat geharrewar waren Linda en ik de enige 2 die gingen, de kids bleven thuis.

Zo liepen wij dus samen met onze oranje hoed naar voor, maar eigenlijk heb ik ondanks het grote scherm maar weinig genoten van het spel, en in de rust zijn we dan ook weer naar het huisje terug gegaan.
Dit bleek ook zeker geen verkeerde keus, ik kon nu de ellende nu tenminste zittend ondergaan, en het bier was ook stukken goedkoper 😉
Het eindigde zoals bij ons zondagmiddag even een kwartier, veel gedonder en geklater, maar verder weinig inruk achter latend, alleen was dit dan weer wel voor het gras 😉
De rest is inmiddels weer geschiedenis die we maar snel moeten vergeten, we gingen niet al te laat naar bed, want de volgende dag zou een flink warme worden.
Zondagochtend wederom na een uitgebreid ontbijt (door Linda gehaald!) gingen Linda en de kids zwemmen, en ik zat lekker te luieren, en had intussen al wat opruimwerk verricht, omdat dit meestal toch door Linda wordt gedaan.
Na wat zonnen in de luie stoel hebben we in het Steakhouse in het park nog wat gegeten, en rond 19.00 vertrokken.
Het was ondanks de afstand toch een heerlijk weekeinde volgens eenieder, nog maar 6 weekjes tot de echte vakantie!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello