Vandaag waren we even op visite om de nieuwste bewoonster van de Vignolahof te begroeten.

Helemaal uit Duitsland, ongeveer ter hoogte van Groningen komt deze prachtige Ragdoll, en ze hebben haar Persey genoemd!
Eenmaal binnen werden we hartelijk begroet, het is wat dat aangaat een schat!
Alles werd onderzocht, en vooral mijn voeten (lees geur van de schoenen) kregen buitengewoon veel aandacht.
Ze klautert nu al overal op, vooral de bank, dus ik hoop maar dat de stof er tegen kan, en ze het voorlopig niet waagt om richting de gordijnen te springen 😉
Buiten, op het balkon vindt ze nog wat eng, maar nieuwe ruimtes gaat ze niet uit de weg, en zo heeft vandaag, de 2e dag op de Vignolahof al haar eerste behoeftes gedaan op de kattenbak!
Het is een uitzonderlijk ras, zo wist Daniel te vertellen, en het bleek allemaal waar.

Eenmaal in je armen, of als je haar op haar rug op je benen legt, is het een lappen pop, ze blijft rustig liggen, en laat zich aanhalen, maar zelfs als je stopt blijft ze liggen.
Ironisch wel dat je ditzelfde gedrag tegenkomt bij ultieme tegenhangers, zijnde haaien!
Ook hebben ze intussen al een wonderspeeltje waar ze helemaal gek op is, deze wordt nu ingezet om haar aan te leren waar wat is.
Durfde ze gisteren alleen nog maar de trap naar beneden te nemen, even het speeltje voor de neus en vandaag liep het kleine mormel de trap al op!
Enig klein nadeel is dat het beestje overdags een aantal uren alleen zal zijn, en we hopen dan ook stellig dat ze daar niet al te veel last van zal hebben.
Ook de mand die onze Tommy maar niet wilde gebruiken als slaapplaats blijkt een hit te zijn, toen we vertrokken lag ze heerlijk onder zeil met een dekentje er op.
Succes met jullie eerste kindje Daan en Keet!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello