Normaal Gesproken meld ik hier geen nieuwtjes over software, maar dit is wel een hele mooie! Google is nl deze week begonnen met een heuze Vertaal Tool, een stukje Java (ja dezelfde als in je waterkoker en magnetron) dat je opneemt op je site die in één keer je hele webpagina, of in mijn geval de hele weblog in een andere taal omzet.

And interms of experimenting I’ll also add some English here to see what it does tothis new tool, for all the foreigners reading here, hit / slam / point to theupper right thingie on the Blog to automagicly turn this Dutch oriented Blog toEnglish, with thanks to Google, and a bit of myself;)

Na wat testen staat hij sinds vandaag aan, en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van het geheel!
Sommige eigenzinnige dingen die ik gebruik en afkortingen worden natuurlijk niet meegenomen (en die probeer ik dan ook vanaf nu af te leren) en dit geeft soms hele bizarre teksten, kijk maar eens op eerdere artikelen.
Er is nu alleen nog maar Nederlands -> Engels, maar hopelijk binnenkort ook naar het Catalaans of Spaans, kunnen onze vrinden het ook volgen.  MedeBloggers, ga er voor!

-=- "Dat is elementair mijn lieve Watson!" -=- 

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello