Ik hoor jullie denken, alweer een feest of braderie, helaas nee, het betreft hier het jaarlijks schoonmaken van de goten op de bovenste verdieping. Dit verklaart dan ook direct het feit dat jullie Linda op de trap zien, mijn hoogtevrees laat dit helaas nog steeds niet toe. Allereerst moesten de rollen er uit, en daarna de inmiddels flinke laag met aarde en mos en andere plantsoorten verwijderd worden. De rollen hebben we al weer een paar jaar geleden geplaatst, omdat te veel vogels ontdekt hadden dat het heerlijk een nest bouwen is onder de dakpannen. Op zich niets mis mee, alleen is het wat zonde van het isolatie materiaal dat hierdoor vernietigd wordt.

Helaas zijn deze rollen niet langer te koop, tenminste, wij zien ze nergens meer, want ze doen absoluut waarvoor ze bedoeld zijn!

Naast de vele plantenresten kwamen we ook de nodige peuken tegen die Daniël voor het gemak van zolder had gegooid, aandachtspuntje kerel, zo gaan we niet met de natuur om hè? Dit wat je hier ziet was de hoeveelheid uit 1 rol!
De aarde zag er heel goed uit, en Linda meende dat aarde die zo vruchtbaar is dat het een tuintje in de goot kon maken, wel gebruikt kon worden in de tuin!
Dus, 1 goot gedaan, bij het eerstvolgend lekkere weekeinde de rest met de buren samen!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello