We zijn terug van weggeweest, een lang weekend Weerterbergen!
Vrijdag zowaar (das een tijd geleden) op tijd vertrokken, maar wel wat laat aan door de enorme drukte rond Eindhoven.
Ik snap trouwens nog steeds niet waarom de meeste mensen nou juist dáár op vakantie gaan/zijn, als ik ook in die buurt moet zijn…
Omdat we op tijd waren met de reissom te voldoen werden we met het openen van de slagboom (met de opgestuurde card) bij aankomst direct ingechecked, en konden we direct naar het huisje rijden, perfect, geen lange rijden met zwetende en opdringerige mensen, daar waren de wachtenden bij de receptie ook vast heel blij mee 😉
Vlot gevonden bleek ons huisje te liggen aan een klein binnenmeertje, een slotgracht eigenlijk meer, ik voelde me direct thuis, maar miste wel een afscheiding tussen de huisjes 😉
Die avond hebben we geBBQd met wat er over was van Linda’s verjaardag, en het was bijna nog te veel, kan je nagaan!

De volgende dag bleek dat er een markt was in Weert met festiviteiten, dus hop de auto in.
Leander tikte een leuke zonnebril op de kop, ik een leesbrilletje van +1 Euro, en Daniël een nieuwe piercing voor 2 Euries.
Het geval wilde nl dat hij de avond ervoor zijn uiteinde van zijn kinpiercing kwijt was geraakt (ach je bent jong hè?) en die had hij samen met Caitlin in het zand met het licht van zijn Nokiatje (waardoor hij ook niet opnam toen ik hem om 01.00 s’nachts probeerde te bellen) lopen zoeken, ach…
Toen hij daarvoor dus een nieuw uiteinde kocht en deze het vrijwel direct begaf, ging hij terug en kreeg ervoor in de plaats een totaal nieuwe, een geval van perfecte klantbehandeling op de markt of Alzheimer, daar zijn we nog niet uit.
Na wat gegeten en gedronken te hebben gingen we voldaan naar ons tijdelijk kasteeltje.
Die avond hebben we genoten van een Amerikaans Buffet, net als 5 jaar geleden toen we daar ook waren, en jawel, de patatten waren nog steeds van uitmuntende kwaliteit, ik snap niet hoe ze het doen, een klasse apart, waar je het op het park ook koopt.
Er was ruime keuze, en alles vers, tot de toetjes aan toe!
Linda kneep hem wel even over waar ze de waardebonnen tbv € 75 had gelaten, maar aangezien eenieder mij alleen had achtergelaten (ik werd nog door de serveerster aangesproken wat er aan de hand was!) at ik relaxed verder, daar ik wist waar ze waren, hahaha!
Zal je pakken
Zondagochtend werd er gezwommen, niet door ondergetekende, ik vond het te benauwend die lucht, en heb mijn computer literatuur (8 bladen) verslonden met mijn nieuwe leesbril.
Na alleen een kleine boswandeling begonnen te zijn kwam ik er al snel achter dat het veel te warm daarvoor was, en ben later met Linda via een normaal pad een rondje om het park gaan maken.
Zondagavond hebben we in Budel heerlijk gegeten, en kwamen daar een wel heel aparte onderlegger tegen, waar ik in de volgende Blog verslag van zal doen.
Het was een prima generale korte zomervakantie voor degene die nog komen gaat!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello