Ik was deze 2 laatste weken gezegend met een leuke actie van UPC, te weten 2 weken gratis Eredivisie LIVE kijken, naja, 1 zender dan hè.
Evengoed heb ik 2 weken geleden genoten van ADO-Feyenoord, en vandaag wat minder van 040-020=0-0.
En ik moet toegeven, je ziet het inderdaad allemaal veel scherper met een HD abo erbij, die elleboogstoot van Toivonen deed mij zelfs zeer!
Een heerlijk gezicht weer om te zien dat ze beetje voor beetje meer uit hun schulp komen, beter spelen en zodoende hopelijk meer vertrouwen krijgen voor de komende 9 wedstrijden.
En dan blijkt dat ze aan het einde van de wedstrijd DVD's uitdelen van EreDivisie Helden 1970 tot 2000 en 2000-nu, met in iedere Dvdcase een actiecode voor 2 maanden gratis Eredivisie LIVE!
Dus Leander en Maureen (zijn vriendin) hadden er allebei 2, en kan PA dus nog eens 2 maanden Eredivisie LIVE zien, en dan ook nog alle 4 de kanalen.

Dat bekent dus wel dat ik nu nog 3 actiecodes over heb, dus vrinden, wees er snel bij (want dit staat ook op Twitter en Facebook), EN de actie loopt maar tot morgen 28 februari!
Enige voorwaarde is dat je digitale televisie moet hebben, en je kunt in de komende periode gelijk weer opzeggen, ik zeg doen!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello