Winkelketen Hema heeft de prijzen van de vijf meest gestolen producten met een kwart verlaagd. Zo hoopt men mogelijke dieven ertoe te bewegen de beurs te trekken ipv te stelen.

Men heeft het vooral gemunt op:VoedingssupplementenOplaadbare batterijen Lipgloss, Houder beschrijfbare cd’s Rood en witte mini-led-fietslampjes.
Men heeft zelfs al bij vijftien grote vestigingen deze topvijf in een speciaal schap gezet met daarboven vijf camera’s!Door deze ‘ludieke’ actie moet stelen tot het verleden behoren. ,,Hema geeft nooit kortingen van 25 procent. Stelen loont nu echt niet meer”, aldus de woordvoerster van de winkelketen. Ze is niet bang dat er door de extra bewaking een nieuwe topvijf ontstaat.

Ik dacht al dat ik gek werd toen ik vandaag meerdere duidelijk zeer energieke mensen op de fiets zag met knipperende ledjes met daarin duidelijk verse batterijen, met glinsterende (nattige) cd’s tussen hun spaken.


En zo te zien verwachten ze ook een golf met autodiefstallen, getuige de korting die zo ook hier geven, ik denk persoonlijk dat ze ons een grote worst zonder korting voorhouden!

En je bent verzekert van wat?

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello