Vanmiddag was het dan zo ver, Leanders ontslag uit de Cruquiushoeve, ofwel de Aster Rood.
Eerst moesten we nog een taart halen in Hoofddorp die we hadden laten maken voor de begeleiders en achterblijvers.
Blijkt die Hema in een splinternieuwe wijk te liggen, die mijn TomTom nog niet kent, hierdoor kwamen we dan ook een kwartiertje later aan, en hebben we helaas niet iedereen gedag kunnen zeggen, bij deze dan, Maranka, we hopen dat je geslaagd bent!
We hadden de taart laten voorzien van Leanders afbeelding met een knipoog, zodat ze vanavond gezamelijk Leander op kunnen eten 😉
Alleen K. en D. waren er en N. van de begeleiding, na een laatste potje kaarten en Mikado, waaruit maar bleek dat het afscheid Leander niet gemakkelijk af ging
vertrokken we uiteindelijk om 13.30, een lege kamer achterlatend, B. of R. (mannelijke begeleiders) succes met de schoonmaak 😉
We waren vlot thuis, en Leander was dan ook net zo vlot weg, wederom genietend van zijn herstelde vrijheid is hij bij zijn vrinden langs gegaan.
En nu maar afwachten wat er is blijven hangen van zijn verblijf, zou hij (over)morgen de tafel dekken, opruimen, of…ik weet het niet.
Langs deze weg nog een hartelijk dank je wel voor alles wat jullie begeleiders voor, met en zonder Leander hebben gedaan, ondanks de 11 weken van huis hebben wij het gevoel dat hij het voor zover mogelijk enorm naar zijn zin heeft gehad!
Ook aan iedereen die kaarten heeft gestuurd (sommigen stuurden echte heel veel!) hartelijke dank voor de ondersteuning, vooral naar Leander.

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello