Jawel, ik ben er uit, dit weekeinde tijdens het verbouwen van de laatste kamer, zijnde mijn PC kamer schoot het me te binnen, IKEA staat voor: Ik Ken Echt Alles, want dat gevoel krijg je wel een beetje na 2 dagen vol aan de bak…
Enerzijds de overwinning van eigenlijk niet echt de zin hebben om, en anderzijds toch doorgaan, ondanks de ‘slagregens’ die mijn lijf ’teisterden’, want het was warm in mijn hokkie.
Wel hebben we zaterdagmiddag weer heerlijk met Peter, Maleen, Rob en Ellly in SpikeCity onze jaarlijkse BBQ gehouden, absoluut heerlijk rustpuntje, ik vond persoonlijk de salades nog lekkerder dan het vlees!
Afgelopen zondag heb ik de electra verlegt en daarna hebben we netjes met overzetplinten de boel afgewerkt, retestrak!
Ik zit nu ook aan de andere kant van de kamer, want na jaren alleen mijn eigen tuin in kijkend wil ik nu ook de rest van de wereld zien 😉

Het werkt best wel verfrissend, de boel eens omgooien in een kamer, toch?
De stekkerblokken mooi onder het bureau gemonteerd, en 1 aan/uit knop achter het bureau, met een paar componenten, zoals de draadloze muis lader en printer apart op een stekkerblok dat altijd aan staat, en alles werkte gelijk!
De zondagavond meenden we na alle inspanningen wel wat verdient te hebben, we waren per slot van rekening toch samen, dus zijn we gezellig saampies bij La Pasqualle een heerlijke pizza gaan eten.
Linda nam zowaar ook een pizza, en ik natuurlijk weer de Calzone, zonder kaas, met extra Bolognese saus, jammie!
Zoals hierboven te zien weer een voor en na situatie, met dien verstande dat er nu nog 3 ondiepe kasten in elkaar gezet moetne worden natuurlijk…

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello