Gisteren waren de laatste loodjes aan Leander zijn slaapkamer, ging het laminaat leggen nog van een leien dakje, de altijd gevreesde Ikea spullen stonden op ons te wachten.
We zijn er allemaal wel eens geweest, bovenste en onderste plankje verwisseld,ontbrekende delen, missend gaten, ergenissen zat, dus we begonnen op het moment dat we goedgeluimd net lekker een bakkie ophadden.
Het eerste dat me verbaasde was de inhoud van het bureaumeubeltje met lades, na even wat puzzelen kwam Linda achter de bedoeling van het apparaatje hiernaast.
Het was een heuse spijkerhouder, opdat je niet op je vingers slaat, heel leuk dat ze daar tegenwoordig aan denken, maar absoluut niet nodig voor mijn persoon.
Jawel Robert, ik heb de gehele achterkant van de meubels probleemloos met het handje (en hamer natuurlijk) gespijkert!
Ook de tekeningen zijn beter dan in het verleden, Linda gaf perfect aan hoe het moest gebeuren, ok één keer was er een plank 180 graden gedraaid, maar dat was snel opgelost! Ook het bijzet kastje was compleet en vlot in elkaar getimmerd, zonder morren, in complete harmonie!
Uiteindelijk heeft dit alles er toe geleid dat je hier het prachtige resultaat ziet van de kamer.
Als laatste nieuwe handgrepen op de deur gezet, en bijna een spiegel aan diggelen, omdat we vergeten waren dat aan de binnenkant van de kast een passpiegel hing.
Tijdens een (voor mijn doen) ingeving heb ik 2 moeren aan elkaar vast gedraaid en deze vastgeklemd in het boorgat, beetje lijm, zit als een huis, al doende leert men.
Leanders kamer is gereed!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello