Vandaag er op uit naar het Alexandrium, Pet’s Place, om Leander zijn CV te brengen, in de hoop dat hij daar af en toe kan werken.
Gelijk bij de MediaMarkt de nieuwste DVD van Freddie (Lover of Life – Singer of Songs) gekocht, wat was dat trouwens mooi gisteren, weer op nr 1, waar die hoort, en dat ook nog op zijn sterfdag, prachtig gewoon!
Na wat nodig kwaad aan ditjes en datjes direct maar even naar de Koperwiek om bij Nic Visser het boek "Komt een vrouw bij de dokter" te ruilen.
In de rij hoorde ik al iets wat mij niet geheel beviel, maar ik wist het niet zeker, en ja hoor toen ik het terug gaf kreeg ik te horen dat ik mijn geld niet terug kreeg, maar iets anders kon zoeken, of een tegoedbon kon krijgen.
Kus je geld gedagBah, ik haat dat, alsof ik dit expres doe en leuk vindt om er voor terug te moeten, toch?
Ik had ook nergens in de winkel, of op de bon gezien dat men het geld niet retourneerd.
Toch maar eens even op de Consumentenwijzer gekeken, en wat blijkt dat hoeven ze dus ook niet!
Ik was nog steeds in de veronderstelling dat als iets je niet bevalt, je dat zonder morren binnen een week terug kon brengen of sturen.
Nee hoor, een tegoedbon of ander artikel is de wet, en alleen de grotere winkels en warenhuizen geven over het algemeen wel het geld terug.
Tja ik wist ook niet beter, omdat het die paar keer dat het voorkwam ik ook netjes mijn geld terugkreeg.
Mensen let op dus, als je iets koopt, en vraag of je je geld dan terug kan krijgen als het om wat voor reden dan ook niet bevalt!
Als er iets mis is met het produkt, of je hebt het via Internet gekocht dan zijn er andere regeltjes, dan gaat dit verhaal niet op.
Ik heb de zaak nog geprobeerd uit te leggen, maar nee hoor, dus mij zien ze daar niet weer, das zeker!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello