Ik heb pas mijn video(2000) banden om laten zetten naar DvD, waaronder de bruidloft, verjaardagen van de kinderen, en……. Jawel, licht uit spot aan, het was (weet ik nog g oed) een heerlijke dag, we waren de eersten van een nieuwe serie afleveringen, alles moest nog goed gezet op de vloer bv.

We mochten ook de generale spelen, voor de werkelijke aflevering, we veegden de vloer met de dames aan.
Tijdens de werkelijke opnames was het helaas precies andersom!

    Keurige ondervraging
De eerlijkheid gebied mij wel te vermelden, dat dit indertijd mijn favoriete quiz was, en er tijdens de generale, opgaves van vorige afleveringen werden gebruikt, die i k allen al ge zien had, hahaha…  

Ondanks onze trage start hebben we in eerste instantie van de dames een prachtige cadeau ‘gehad’.

Onderdeel van de quiz was de tactiek om prijzen (afhankelijk van je score) te houden of weg te geven, om zo de ander bv in punten te benadelen.
                                                            We hebben ze nooit meer ingehaald…
Alhoewel het toen leek dat wij benadeeld werden, kan ik zeggen, dat ik nog iedere dag lekker eet van die prijs, en de dames vast en zeker niet, aanschouw deze culinaire prijs:

Ook wij kregen de gelegenheid om iets weg te geven, maar na lang(er) beraad (dan op de tv te zien was) besloten we het te houden, ik maakte me toen zorgen over een mogelijke verdeling, maar ik krijg nog iedere dag vitamines tot me van deze toen bloeddure set!

       Smikkelen en Smullen!


Resumerend, zijn we 2x op geweest om door de vooronden te komen, met zelfs zoveel haast (lees nervositeit) dat ik de spiegel van een geparkeerde auto af reed, errug hè?

Bose Boxen, jawel, 2.1

(Basbox niet afgebeeld)

Ook tijdens de afsluiting hadden we niet echt geluk, want, Jan (die als eerste ging) trok een hoger bedrag met de Jackpot dan ik.
Gelukkig had men zich in Aalsmeer vergist, en kregen we meer dan Fl 700,00 wat best veel was voor die tijd, escapes e.d. bestonden toen nog niet….

Ik was nooit een Gokker

Saillant detail: de middag dat ik dit zat te bekijken bleek dat Eddie Keur (de presentator) ook bij RNN7 was om zijn nieuwe programma(formule) te slijten, kan geen toeval zijn!

Een dag om nooit meer te vergeten!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello