Ja hoor, één mijn ‘idolen’ Jennifer Aniston is van haar voetstuk gevallen, want ze heeft gestript.<br />Ok, in haar jonge jaren zijn meer sexy foto’s te vinden, maar toch, sommige zaken moeten verborgen blijven, zoals onze ouders al riepen, "Er moet wat te raden blijven".<br />Vandaag de dag moet je niet vreemd opkijken waar je zoal ontblote meisjes tegenkomt, de grens wordt steeds maar verlegd.Wel heeft ze weer die oogverblindende stralende glimlach over haar heen.
Tja, ze wilde een meer sexy imago, en dat is goed gelukt, maar er zat net als bij de Playboy een interview aan vast, anders lijkt het natuurlijk wel erg goedkoop.
Daarin vertelt ze over haar relatie met John Mayer en vermeende zwangerschap. "Neen, ik ben niet zwanger en ik moet eerlijk bekennen dat ik John helemaal niet kende. Natuurlijk had ik zijn nummer ‘Your Body’ al eens gehoord maar dat was alles. Pas later ontdekte ik wat voor een goede muzikant hij is. Het is gewoon fantastisch om hem bezig te zien en te horen", vertelt ze over haar liefde tot dusverre.
Maar voor iemand van bijna 40 ziet ze er nog bijzonder goed uit, en volgens kenners is het ook nog eens een fijn persoon in de omgang, sommige vrouwen worden alleen maar mooier als ze ouder worden!
Wil je meer zien van deze bijzondere dame, ga dan naar dit fotoboek.

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello