Tijdens het ruimen in mijn kamer kwam ik mijn jeugd fotoalbum tegen.
Prachtige herinneringen aan mijn tienerjaren, zo ging ik op mijn 18e (ja zo ging dat vroeger) voor het eerst naar Lloret de Mar, met 4 vrinden van de camping;
Voor het eerst leerde ik het ‘ruige’ leven kennen, de wereld van Zon, Zee, Zuipen en Zottigheid, en veel Zeperds, want achteraf gezien was het zo raar, veel te grote revers op ’t overhemd, te wijde broekspijpen, en te hoge zolen, gewoon te, maar we hebben ons wel rot gelachen, geen ongein, geen wapens, alleen een gevaarlijk aanstekende lach, tja, dat kon toen nog.
Maar in ieder geval veel te veel Sangria, biervervangend afwaswater, onschuldige ongein met de de dames Leonardo, Isabelle en Maria, jawel, ik ken ze allen nog bij naam, prachtige familie hadden ze daar in Hotel Acapulco!
Ook bijna ieder weekeinde naar de camping, “de Hertenwei”, vanaf mijn prille jeugdjaren, veel mensen leren kennen, waaronder de hierboven genoemde
Ieder jaar nog rijkhalzend uitkijkend naar een plek in de voetbalploeg van ons laantje, met in het midden (in het rood) de enige echte vriend die ik heb overgehouden van mijn tienerjaren, nu bekend als Rob de Bouwer 😉 hij zag er toen al uit als een god!
Ik meen dat ik uiteindelijk op mijn 15e voor het eerst mee mocht doen, eerst in het middenveld, daarna in de (semi)aanval, weet jij ze allemaal nog op te noemen Robert?
Ik ben nooit echt een voetballer geworden, het pollenveld heeft daar mede toe bijgedragen, pas later ontdekte ik dat ik keeperstalenten bezat, die ik later (zeker in de zaal) veelal heb mogen gebruiken.
Yamaha FS1,brommerHet was ook mede te danken aan mijn Yamahatje dat ik veel van de omgeving heb gezien, en menig dame heb rondgereden, want als je zelf niet knap bent, moet je een knap vervoermiddel hebben, toch?Apetrots was ik op dat ding, bloedsnel, maar ook superveilig, zo is te zien aan de oversizede rem op ’t  voorwiel!
En idd, het was de JPS (John Player Special) en chroom tijd.
Gedachten langs de geheugenlaan, héérlijk….

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello