Salomon Kalou, probeert nog steeds bij het WK zich onder de spelers te voegen. Maandag 1/5 werd het beroep behandeld dat hij tegen Rita Verdonk had aangespannen.
Op 9 mei horen we wat het wordt, maar ik kan me niet voorstellen dat het nog goed komt.
Tis een vreemdeling zeker?
Bondscoach Marco van Basten heeft tot 15 mei om zijn definitieve selectie voor het WK bij de FIFA in te leveren. De Raad van State komt op 10 mei bij elkaar, als die dan samen met de aanwezige minister Verdonk een positieve beslissing nemen dan is het aan Beatrix om nog een handtekening te zetten.                                                                                                      Inte-gratie?
Mocht deze gang van zakenmeer tijd vergen dan de bondscoach nog tot 10 juni geblesseerde spelers wisselen binnen de selectie.Verdonk heeft al 2 keer eerder een verzoek tot versnelde naturalisatie van de Ivoriaan afgewezen.
Ik zeg: “Maak je niet druk, zonde van de tijd en moeite”, want als het er echt om gaat dan staat hij er gewoonweg niet, kijk maar naar de laatste wedstrijd tegen Ajax, die 2 ballen die hij miste druk ik er zelfs nog in.
Gun Bergkamp anders die plaats, als waardig afscheid, samen naast van Hooijdonk, de zgn Rollator voorhoede van Oranje, nee das niet waar, dan zou ik Bergkamp te kort doen…

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello