De kerst ligt al weer even achter ons, maar ging dit keer niet ongemerkt voorbij! Zo had Daniël de zaterdag er voor al een probleem met zijn (Chinese) eten binnen te houden, tijdens het eten ervan, ze waren met en door Arjan en Ingrid (van Caitlin) uitgenodigd, ook Arjan kreeg problemen, dit bleken achteraf de 1e tekenen.
Vlot daarna kreeg Caitlin ook darmstoornissen, het begon op de 1e kerstdag bij ons, en als je dan al dat heerlijks zag wat Linda weer bereid had! Gek genoeg bleek ik trouwens veel eerder vol te zitten dan normaal, de 2e tekenen 😉 Op zich smaakte alles prima, niks mis mee, maar het virus had zich reeds genesteld bij ons allen! Peter, Maleen en Rogier kwamen ons helpen de boel op te maken, we vermaakten ons prima, en zoals te doen gebruikelijk was er weer plenty over. Dit werd netjes verdeeld, om de volgende dag weer een onderdeel uit te maken van het eetfestijn.
2e Kerstdag kwam Walter (Linda’s ‘broertje’) langs en hebben we het gourmetstel weer eens getest.
Gek genoeg was dit voor Walter de 1e keer, en hij vond het dan ook veel te langzaam gaan! 😉
Inmiddels is ook weer het meeste (gezondheids)leed achter de rug, Leander was het eerst opgeknapt, ikzelf ben weer redelijk het ventje vandaag, Linda is nog wat snotterig, maar hopen dat de holtes niet gaan ontsteken, bij deze dan ook voor jullie meelezers,

                        Een heerlijk gezond 2008!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello