Opvlieger

Op de laatste zomerse dag meenden wij Gina mee uit te nemen, en na wat wikken en wegen kozen we voor Kijkduin, en laat dit Gina dit nu ook roepen toen ze instapte, wat een match!
Voor ons was het ook al weer even terug, en de combinatie warmte en zeelucht bleek ook bij aankomst een heerlijke combinatie, want het was ter plekke toch 25 graadjes.
We hebben heerlijk gewandeld, want Gina heeft intussen gelukkig nauwelijks meer last van haar hernia!
Dat ze inmiddels wel een pees- of lymfenontsteking heeft in haar rechterarm, mocht de pret niet drukken, dat is waarschijnlijk binnenkort weer over, en ook hiervoor loopt ze nu ook wer bij de fysiotherapeut.
Direct op de boulevard, naja, strandpad dan hè, zagen we deze invalide man die een behoorlijk vlieger aan het binnenhalen was.
De dames hebben alle winkels aan een nauwkeurig vergelijkend warenonderzoek onderworpen, en we hebben ook hier een ansichtkaart gekocht om naar Judith te sturen, want die verzameld van alle steden deze kaarten.
We sloten af met een behoorlijk bittergarnituur, 1 witte klets, 1 tonic, 2 x appelsap, 1 tomatensap en 1 water, voor € 24, geen slechte dag dus, en ook nog eens geen file terug.

Dag zomer, tot gauw!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello