Bea is weer jarig, dus na s’ochtends wat blauw bloed en andere aderlatingen te hebben aanschouwd meenden we dat het veilig was om naar buiten te gaan, de wolken waren intussen een stuk minder dreigend.
Het heeft ons meen ik 10 minuten gekost om het volledige Ambachtsplein te doorkruisen, waar de mensen overigens opvallend anders gekleurd waren dan degene die ik op tv had gezien 😉
Dan maar naar de Praxis in het Oude Westen voor lampjes zo meende Linda.
Man wat is het daar veranderd, dermate dat ik even de weg kwijt was en moest keren, waarbij ik me dermate concentreerde op overig (voetgangers)verkeer dat ik compleet zonder het in de gaten te hebben een rood verkeerslicht negeerde.
Ik keek dan ook helemaal niet op dat er even later een Politiebus achter mij reed, ik had toch niets misdaan?
Het duurde dan ook even voordat hij zijn sierverlichting voorop aan deed, en ik alsnog moest stoppen.
Compleet relaxed trad ik hem tegemoet, en deed hij uitleg van zaken, en ging met mijn papieren terug naar zijn wagen.
Het was toen dat Linda zei dat ze dit ook gezien had, mmm, beetje laat, net als die agent, want het duurde maar, uiteindelijk maar een shaggie opgestoken.
Ongeveer 10 minuten later, na hoogstwaarschijnlijk veel lullen en google’n hebben ze niets kunnen vinden van deze brave borst, en mocht ik weer verder met een waardebon van € 150!
Oja, das waar ook, de bekeuringen zijn verhoogd, als opgaaf van reden gaf ik; onbekende buurt, zo lullig om te zeggen dat Eva van mijn voormalige TomTom niet meer bij ons is….
Hoe ze het precies bij justitie verdelen weet ik niet, maar Bea, hier ook van ons een kleine bijdrage!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello