Daar waar Blik op de Weg en Wegmisbruikers via allerlei politie instanties mensen van de weg haalden is de eigen organisatie er toe over gegaan "FlitsKoning" Koos Spee van de buis te halen, prima initiatief, het werd tijd!
Eindelijk verdwijnt die bermgraaier met zijn overloos gezever op ons zondaars, je mag niet dit, je moet  dat niet, alsof ik weer als klein kind naar de poppenkast zit te kijken.
Hij verlaat het verkeersbureau van het Openbaar Ministerie en dus ook het bureau Verkeershandhaving OM (BVOM), dat hij in zijn ongetwijfeld vele vrije uren in 1998 heeft opgezet.
Naar verluid zou hij zelf ook ‘niet blij zijn’ met zijn zgn promotie, past ook absoluut bij zijn over het algemeen starre gezicht en houding, zeiken over zaken, wat ook de motivatie van degene mag zijn die hierover mogen besluiten, promotie=promotie, en hij mag blij zijn dat in deze tijd van ressesie hij nog hogerop komt met nog meer salaris.
$P€€ wordt opgevolgd door Peter Muijen, die tot nu toe zijn plaatsvervanger was, een ambtenaat puur sang, want hij zit al sinds 1978 in het ambtelijke apparaat, maar goed, eerst kijken dan oordelen, niet waar?
Nadeel is echter wel dat "de FlitsOfficier" bij Justitie blijft werken, dus er blijft altijd een (geringe) kans dat je (of ik) hem tegen het lijf loopt, dit ligt grotendeels aan het feit wat hij gaat doen, maar volgens woordvoerster van de OM-top:
"Er lopen nog gesprekken over een coördinerende functie op het gebied van verkeer.", dus men weet het nog niet.
Volgens haar kan het best zo zijn dat Spee gewoon het verkeersgezicht van het OM blijft, alsjeblieft niet hè, geen gezicht, tijd voor nieuw ‘bloed’..
Ondanks dit alles; houdt u aan den regels menschen!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello