Zoals reeds eerder gezegd ben ik overgestapt naar UPC met Televisie, Internet en Telefonie, tenminste dat denk en hoop je dan, want dan krijg je te maken met de overstap(broddel)service.
Dit omdat ik even niet zo snel een ander rotwoord kon verzinnen voor service, want ze stappen inderdaad snel over je probleem heen!
Ok, UPC moet ook nog 2 zaken regelen, maar ze hebben netjes beloofd dat te doen, en bellen na en terug.
Dat kan ik dus van de KPN niet zeggen, in een notendop (lees cocosnoot), althans dat zal ik proberen, want mijn bloeddruk moet eigenlijk nog even wat lager.
Ik heb net met 4 KPN medewerkers gesproken en 1 persoon van het Net, waarom?
Ik kreeg van UPC netjes een tijdelijk nummer op mijn telefoonmodem, dat begon met 010-8..
Vanuit het niets, en onaangekondigd bleken we ineens een ander nummer te hebben, want we werden door Frits (meerdere malen) en andere mensen op ons UPC toestel gebeld.
We snapten hier natuurlijk niets van, en bij navraag bleek dat het om ons ‘oude’ nummer bij de KPN ging, alleen 1 cijfer was ipv een 5 een 4 geworden, wat volgens een rechtlijnige wietsnuivende helpdesk wizzkid puur toeval was, het was per slot van rekening niet mijn nummer toch?
Boze WolkHet bleek ’toevallig’ wel om een nummer te gaan dat tot voor kort werd gebruikt voor Surfen en Bellen van HetNet, de reclames zijn op zijn zachtst gezegd al raar, maar dat men niet de wettelijk termijn (van ik meen 3 maanden) in acht houdt, maar na enkele weken al weer een nummer uitdeelt is dubieus (hallo Opta, waar bent u?).
In principe wilde niemand mij helpen, en verscholen ze zich allemaal achter hun supervisor, wat dat aangaat wordt het daar nog steeds met de vragenlijst lepel ingegoten!
Ook zo’n term die de laatste tijd enorm in kracht achteruit gaat;
Supervisor: persoon die je raadpleegt als je aan het einde van de vragenlijst nog steeds de klant aan de lijn hebt, en niet meer weet wat je moet vragen, danwel: degene die de helpdesker een nieuw telefoonnummer toespeelt voor de klant om te bellen, omdat toch bleek dat hij de verkeerde optie had ingetoetst die hij door de vorige helpdesker (lees supervisor) had opgekregen, snapt u hem nog?
Ik was super pissig, en dat is lang geleden, kots wordt ik van die attitude, die matchswelklutselingen.
Ik heb uiteindelijk opgehangen, daar hadden ze mooi niet van terug, mag ik hopen, want dan heeft hij zijn vragenlijst niet kunnen beeindigen, die hij net zo lang wakker moge liggen als dat ik gebeld heb vanavond!
Ik heb uiteindelijk een klacht gestoord bij de KPN, en ga zo ook de OPTA informeren, want zo ga je dus niet met klanten om, echter de realiteit leert dat de grote bedrijven je nog steeds als een negatief nummer behandelen.
Ik ben toch ZO blij dat ik dadelijk weg ben bij die Kloterige Pijn Nerds

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello