Het is deze week wel kwakkelen voor ons;
Gisteren weer een jaar ouder geworden, alhoewel dat zonder al te veel pijn ging, mag ook wel na zo’n heerlijk flesje wijn, heerlijk geslapen, en zonder problemen weer (wel te vroeg) op!
Nee, dan Leander, die had verleden week zijn kies kapot gebeten op een snoepeitje (dat Linda had meegenomen naar de Cruquiushoeve) en volgend de tandarts was de kies niet stevig genoeg voor een opbouw, oftewel, extractie!
Hij heeft er tijdens de behandeling gelukkig weinig van gevoeld, en hij was er vrij snel uit, de arme ziel had wel heel de middag pijn, na 3 paracetamols was het nog niet over, maar vandaag gelukkig al weer een stuk beter!
Hij had al weer praats voor 2, lekker zitten eten, het leed is dus al weer geleden in deze.

Daniël is gisterenavond toch op eigen intiatief naar de Huisartspost bij het IJsselland langs geweest, hartkloppingen, koud, en nog maar rariteiten. Eenmaal daargekomen was alles (zoals je dat wel vaker hebt) al weer over, riekt naar hyperventilatie, hij heeft iig wel een vervolgafspraak gekregen, omdat hij een eerder gemaakte afspraak was ‘vergeten’, zijnde een maag- en darmonderzoek, wordt vervolgd.
Linda is kapo, iedere dag is ze vol verve 😉 de kamer van Leander aan het verven, de muren zijn nu klaar, en de rest gaat natuurlijk gewoon door, boodschappen voor het feest as Zaterdag enz enz, ze zat vanavond weer even lekker te keveren in haar stoel!
Zoals het er nu uitziet gaan we zaterdagochtend eerst Leander zijn kamer lamineren met laminaat, Rob komt s’ochtends helpen, opdat wij (Linda en ik) daarna de andere kamers doen.

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello