Nee hoor, ik heb niet een nieuwe snack ontdekt, het gaat hier om de orginele benaming van de tot het Nederlands verbasterde Mexicaanse Griep 😉
Ik dacht hier maar goed te beginnen, omdat er intussen een nevel van onduidelijkheden omtrent het vaccin zijn ontstaan.
Het begon allemaal met de vraag hoeveel vaccins Nederland moest inkopen, dat zijn er uiteindelijk 34 miljoen geworden.
Vandaag worden doktoren ‘bedreigd’ als ze nu, 2 weken te vroeg, de stouterds, beginnen met kinderen inenten, dan dreigt er gelijk al een tekort?
Kinderen injecteren tegen de Mexicaanse GriepOok blijven er twee zaken boven drijven in het vaccin, te weten;
Kwik (Thiomersal)- dat bij kinderen zou kunnen leiden tot Autisme, wat eigenlijk niet is toegestaan in Nederland.
Squaleen, dat de immuunrespons verhoogt, iets wat we al verkrijgen via voeding, maar ingespoten vermoedelijk tot auto-immuunreacties zoals Multiple sclerose, Amyotrofische laterale sclerose of  Fibromyalgie zou kunnen leiden.
Iedereen, dus waarom niet ik, doet mee aan de discussie, en heeft zo zijn/haar mening.
Zonder twijfel moet iedereen die (chronisch) ziek is en zonder deze inenting risico loopt zich in laten enten.
Zo sprak ik vandaag een oud collega die hem ook ging halen, want als hij de Mexicaanse Griep krijgt dan slaat dit op het metaal van zijn kunstheup, en zou deze verwijderd moeten worden!
PleisterKinderen, iedereen moet dit vrees ik zelf uitpluizen, maar als ze fit en gezond zijn, en dus wellicht een goed immuunsysteem, dan zou ik er zelf 2 keer over na denken, maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik het (nu nog) niet zou weten.
Voorop staat ook bij andere aandoeningen, als je leven goed in balans is, kan je veel hebben en overwinnen.
Ikzelf heb al vele jaren geen griep gehad, soms een beetje verkouden, dus ik doneer bij deze 2 injecties naar de community!
Dus niet zo griepen, grip op de zaak, stort je op alle info en bepaal zelf wat je doet, hopelijk dat de vele links, zoals bij griepandemie en griepmeting (waar ik al jaren aan meedoe) en die hierboven je daarbij kunnen helpen, nog een gezond resterend 2009!


Hier nog even een interessante link naar de NVKP (Nederlands Vereniging Kritisch Prikken) waar je nog meer info op kunt halen!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello