Leander is inmiddels al weer bijna een jaar werkzaam bij CARE autoschade in Rotterdam-Ommoord.

Hij heeft met hulp van SteinmetzdeCompaan (Michiel en Alex) en het Albeda College (Dio) en natuurlijk CARE autoschade, verleden jaar een prachtige BBL baan in de wacht gesleept.
Na wat baantjes hier en daar, en het feit dat zijn schildersopleiding geen doorgang kon vinden heeft hij het over een andere boeg gegooid, en met succes.
In eerste instantie leek het niet haalbaar, maar als het je passie is om iets te doen, dan komen er andere krachten los, zeg maar.

En waar vindt je ze nog, bedrijven die echt het beste met je voor hebben, en zich aan willen passen aan jou, opdat jij het best functioneert, en zo in je eigen tempo kunt worden wat je wilt.
Het feit dat Leander vanuit de Wajong binnen is gekomen hielp ook CARE natuurlijk, maar inmiddels blijkt al even dat Leander op hetzelfde niveau presteert (en soms er boven) als de rest van zijn collega’s!
De opleiding tot Autospuiter die hij volgt is best pittig, zo heeft hij begin deze week opnieuw een tentamen moeten maken, waarvan we nog steeds niet weten of hij door is.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=E5VkdbBaWcA]
Zoals bij iedere opleiding komen er zaken aan de orde die dwars of overbodig zijn, zo ook hier, er mag al tijden niet met afbijtmiddelen gewerkt worden, maar er is wel een compleet hoofdstuk aan geweid.
En probeer dat dan maar in de praktijk uit bij je werkgever, vwb het overige helpen ze hem bij CARE ook met moeilijke vraagstukken van school in de praktijk uit te werken.
Dit alles is allemaal zo positief gegaan dat SteinmetzdeCompaan er een kwartaal item van maakte door Sanne Vermaas van Evariste de opdracht te geven er een Kijk Nou! filmpje van te laten maken.
Het resultaat mag er dan ook zijn, een natuurtalent volgen Sanne, tja van wie zou hij dat nou hebben hè?
In ieder geval grotendeels door zijn eigen tomeloze inzet, zo vinden ook zijn leidingevenden bij CARE.

Leander kerel, ga zo door, dan kom je dur wel!!!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello