Bij gebrek aan een bevestiging voor een vlag aan het huis, langs deze weg, Leander is geslaagd voor het eerste jaar!

Jawel, onze zoon is weer een stap verder in zijn carrière, het eerste jaar van de in totaal twee is met succes afgesloten!
Hij heeft er wel zijn tijd voor genomen, alle ter beschikking staande herexamens werden benut.
Het was dan ook de afgelopen tijd wel duidelijk, de examenstress zat er bij hem goed in.
Ook nog moest hij de paar dagen voor het laatste theorie herexamen het doen zonder zijn vriendin Maureen, die op haar beurt met een week warmte stress stage bezig was in Malaga 😉

Extra moeilijkheidsgraad was dat de stof helaas achterloopt op de praktijk, zo moest hij een heel hoofdstuk leren over afbijt, terwijl dit NB. al een tijd niet meer gebruikt mag worden!

De rest van de stof heeft hij uit een dikke pil tot zich moeten nemen, maar ook CARE heeft hem waar mogelijk praktisch ondersteund, omdat een plaatje nu eenmaal meer zegt dan een ton woorden, bedankt Marco en de rest!

Wat dat aangaat moet ook zeker een dankwoord naar Dio (Albeda college) voor zijn extra hulp en uitleg, zodat Leander precies wist wat hij wel (en lekker niet) hoefde te leren voor zijn laatste herexamen.
Maar ook Alex zijn inzet en zeker Michiel (beiden van Senzorg Rijnmond) zijn pitbull mentaliteit worden absoluut geapprecieerd!
Of de pas gestarte Cogmed training hier ook al steentje toe heeft bijgedragen kan ik niet beoordelen, maar dat gaat hem zekers te weten in het volgend jaar helpen, dus Nathan (parnassiabavogroep) ook jij bedankt.

Op naar het volgende jaar, en dan hopelijk rond deze tijd een Diploma Autospuiter! Succes kerel!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello