Gisterenavond zijn we bij Leander op school getuige geweest van het 1e afscheid, aangezien hij daar ook pas 1 jaar op school zit.
 Ik moet zeggen dat de leerkrachten daar enorm hun best hadden gedaan.
De avond begon met een dvd voorstelling op een kleinbeeld omdat, er iets mis was met de laptop, waardoor de beamer niet ingezet kon worden.
In het kader van vroeguh kregen ze een ‘oude’ opname van een bezoek van Sinterklaas te zien, de opmerkingen gingen over en weer.
Hierna kwamen er 4 items aan bod, want elke leerling had aan het begin van het schooljaar gekozen voor een speciaal item, te weten;
Natuur(lijk), Pimp je Tshirt, Stijdansen (voor beginners) en de Fortis 10Km loop.
Van de natuur en de Fortis was een opname gemaakt die we te zien kregen, met begeleidend commentaar van de leerkrachten.
De Tshirts en het Dansen werden live getoond, heel leuk gedaan Rotonde!
Afsluitend trok iedereen (incl ouders, helaas niet voor iedereen aanwezig) zich terug in de klas waar de leerkracht (in ons geval Mw Blok) heerlijke lieve woorden voor iedereen had.
Zo had zij bv iedereen gevraagd op een papieren bord positive zaken te schrijven over de klasgenoten, iets dat Leander helaas niet had kunnen doen omdat hij die dag de 24 uurs controle had van SEIN.
Iedereen had een certificaat van 1 of meerdere succesvolle stages en voor de schoolverlaters had Mw Blok heel toepasselijke cadeau’s gekocht.
Iedereen was zichtbaar onder de indruk, en menig (meiden)traan vloeide.
Het was gezellig, warm en het bleef nog lang nat in de hal!

Deel dit op:
FacebookTwitterPinterestTrello